ByVibs tilbyder

Foredrag


Foredraget – den personlige fortælling er meget stærk og betegnes af professionelle og almindelige mennesker jeg møder som ”enestående”. Fra selv sygdomsramt gennem mange år(”opgivet” af det offentlige behandlingssysstem) , Den samlede belastning af mange tilfælde af sygdom i den nære familie på 1 år – TIL, at beslutte mig for helt ny tilgang til livet. Herunder designe mit eget liv indefra og ud. Sætte nye mål for et helt anderledes liv, herunder arbejdsliv.


Velegnet til foreninger, virksomheder, undervisningssteder.

Varrighed: ca. 45 minutter

Workshop


Vil du lære mere om dit mindset, og hvad du er i stand til ved hjælp af dine tanker...lære at gå fra at være statist til hovedrolleindehaver i dit eget liv, så er dette workshoppen for dig.

En workshop med høj grad af engagement i forhold til hver enkelt deltager, herunder individuel mulighed for opfølgning.

Ærligt, kærligt og i trygge rammer.

LittleBigHelp


LittleBigHelp er en non-profit organisation, der blev stiftet af Lisbeth Johansen i 2010.

Til dato har organisationen etableret 9 communitycentres, 1 drenge- og 1 pigehjem foruden flere uddannelsescentre.


Lige nu hjælper de 1200 af de allermest udsatte kvinder og børn. De kommer fra de mest fattige slumkvarterer, og Lisbeth har flere gange reddet helt små børn, der bor på Kolkatas lossepladser og togstationer og bagt dem til organisationens centre.


Lisbeth arbejder ulønnet for LittleBigHelp og arbejder foruden som coach og underviser i yoga.


Lisbeth er et lysende eksempel på et menneske, der har fulgt sin intuition og levet indefra og ud og fulgt sin drøm.

På uddannelsescentrene lærer børn og kvinder forskellige færdigheder.


Drengene oplæres i at reparere scootere og biler. Pigerne og kvinderne lærer at sy og at arbejde i skønhedssaloner, som der er mange af i Indien.


Efter en månedstid begynder de at tjene deres egne penge, der kan give forsørgelsesgrundlag og mening i tilværelsen.ByVibs støtter LittleBigHelps arbejde med donation for hvert smykke vi sælger.