Vibeke Lybech Gram

Hvem er jeg og ByVibs bliver til.

Jeg er født i 1969. Bosidende i Valsgård på 25 år. Gift med Kent og vi har 2 børn. Jeg er uddannet som isenkrammer i 1991 og har arbejdet indenfor faget on/off indtil december 2019; de seneste 14 år i fleksjob.

2019 var et hårdt år for min familie.

 • Vi fik at se/mærke hvad PTSD gør ved et menneske.
 • Min far fik konstateret uheldbredelig kræft.
 • Vores elskede kat Balou blev kørt ihjel.
 • Min mand blev ramt af 1 stor og 2 små blodpropper i hjertet og dagen efter 1 i hjernen.
 • 2 måneder senere røg ham under kræftpakken og måtte indlægges i 3 uger, det udmundede i en 9 timers   operation. Senere igen røg han med ambulancen igen...denne gang akut nyrestensanfald.
 • Vores søn blev overfaldet af en bande.
 • Jeg har i 33 år haft forhøjet blodtryk, opereret for det i 2012.
 • I november måned tilbød lægerne mig deres sidste tilbud om behandling....men alt i mig skreg NEJ TAK. Alt for kraftige bivirkninger uden sikkerhed for virkning.
 • Den 18 december var lægernes besked "Sig dit job op, søg førtidspension ellers risikerer du at dø" .
 • Min verden brød sammen, mange destruktive tanker meldte sin ankomst.

 

Marts 2020 ramte jeg bunden....

Men i maj 2019 deltog jeg i et kursus i personlig udvikling og vidste, at det er muligt ved hjælp af tankens kraft at helbrede & skabe ens liv....så det begyndte jeg på.... at skabe mit liv indefra & ud.

Det tog hurtigt fart.

 • Efter kun 3 mdr. i Juni 2020 kunne jeg begynde at trappe ud af noget af min medicin til lægernes store forbløffelse.
 • I august oprettede min mand firmaet ByVibs og ansatte mig i fleksjob.
 • Jeg besluttede i juni 2020 at jeg ville lave et smykke....Min version af The Stick Person.

 

Efter blot 3 måneder.var mit smykke klar til salg.

 

 • Jeg ville gerne lave en workshop og kontaktede Lone i april 2020, og spurgte om det var noget?.....i november holdt vi sammen 3 dages workshoppen "Design det liv du drømmer om" for 8 fantastiske kvinder....og det var en kæmpe succes!
 • I september 2020 stod jeg på scenen og fortalte min historie for 200 personer, med stående bifald til følge(gåsehud). Da jeg blev 50 år havde jeg aldrig før i hele mit liv holdt en tale...bare tanken ville ha´givet mig kvalme :).

 

Jeg mener oprigtigt at ALLE burde vide hvad de er i stand til ved hjælp af deres tanker. Tænk hvis alle børn fra helt lille fik den viden....hvordan ville vores verden så ikke se ud.!?

Med mit unika smykke "The Stick Person", mit foredrag & min workshop vil jeg gerne  give dig håbet "tilbage", hvis du føler dig "stuck" i dit liv....hjælpe med til at DU finder DIN styrke og DINE ressourcer, så du kan finde ind, til lige nøjagtigt det du ønsker dig allermest, som vil give dig gnisten og livsglæden igen....og som jeg ved ER MULIGT at opnå.

Med de rigtige "værktøjer" er det simpelt...men ikke let. Du skal selv være indstillet på at arbejde i dybden med dig selv.

Vi kan ikke gøre det alene. Vi skal have nogen i vores netværk der kan støtte os.

Jeg vil hjælpe dig på en ærlig, kærlig og tryg måde.

Vi er ALLE født med "Den skabende kraft" inde i os.....OGSÅ DIG!! <3

Når jeg der har været "alm. butiksansat" hele mit liv,  i løbet af 8 mdr. kan forbedre mit helbred, oprette firma, designe smykkeserie, holde foredrag og workshop.....hvad kan du så ikke opnå i dit liv??

Hvad vil du elske at stå op til HVER DAG?

Står du op og går på arbejde fordi du elsker det du laver....eller fordi "man skal jo tjene til dagen og vejen"?? Tænk lige over det!

For står du hver dag op til noget du ikke er rigtig glad for....så vil din krop med tiden reagere.....med stress og andre alvorlige sygdomme.

 

Hvis dine drømme skal gå i opfyldelse, så kræver det du vågner!

 

COPYRIGHT

Figuren er mønsterbeskyttet hos EUIPO - European Union Intellectual Property Office.

AL kopiering uden foregående skriftlig aftale er forbudt!!!